Etten-Leur
Vogels
Op
zondag08dec201909:00

Vogel Kijk Ochtend voor iedereen

Onze Vogelwerkgroep organiseert op zondag 8 december een excursie naar de Philipsdam en rond de Grevelingen voor beginnende en gevorderde vogelkijkers, maar ook voor natuurfotografen en andere natuurliefhebbers.

Zeker in de wintertijd zijn er rondom de Grevelingen en bij de Philipsdam naast de zgn 'standvogels' die er het hele jaar zijn, veel 'wintergasten' te zien, zoals vele eendensoorten, ganzen, zilverreigers, zaagbekken, steltlopers en misschien wel een nonnetje. We hopen ook nog op andere vogels zoals o.a. Flamingo’s (écht waar!), of roofvogels zoals een havik, een slechtvalk of misschien wel een zeearend!

Ga dus mee, we hebben bij onze vorige excursie maar liefst 63 verschillende vogelsoorten gespot!
Er gaan goede gidsen mee met telescopen, zodat je de vogels goed kunt bekijken. Ook voor natuurfotografen en natuurliefhebbers is de tocht zeer geschikt én inspirerend. Als er voldoende tijd is maken we nog een korte wandeling op de Slikken van Flakkee.

Start rond 09.00 uur en we zijn rond 14:00 uur weer terug. Voor meer informatie over tijden, startpunt, benodigdheden e.d. kijk op onze Facebook evenementen-agenda of op onze website https://www.ivn-etten-leur.nl/index.php/programma/programma/programma/55....

Algemene informatie

zondag 8 december 2019 - 09:00
Locatie: 
Natuurmuseum
Lange Brugstraat 61
4871 CM Etten-Leur
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image