Dintel- en Marklanden
Natuur
Op
zaterdag01feb202010:30

34ste Natuurfototentoonstelling

IVN Etten-Leur pakt weer uit met natuur achter glas, en hoe!

Voor de liefhebbers van natuur en natuurfotografie vindt op 1 en 2 februari de nu alweer 34ste jaarlijkse tentoonstelling van de natuurfotografie-werkgroep van het IVN Etten-Leur en omstreken plaats. 

Het jaarlijks project van alle leden van de werkgroep resulteert in een prachtig belichte expositie van ruim 130 prachtige natuurfoto’s; Foto’s van natuur dichtbij huis, iets verder of zelfs héél ver weg. De tentoonstelling is ook dit jaar gratis te bezoeken in de Nieuwe Nobelaer van 10:30 tot 16:30 uur.
De foto’s worden in vijf categorieën Flora, Fauna, Vogels, Landschap en Creatief/abstract tentoongesteld op het overdekte “Evenementenplein” van de Nieuwe Nobelaer. Nadat op de vrijdagavond de vakjury (Ed Michels, Gerwin Kieboom en Daan de Vos) de beste foto’s heeft gekozen, kan eenieder tijdens de tentoonstelling ook 1 stem uitbrengen op zijn of haar mooiste foto.
De foto met de meeste stemmen krijgt na afloop van de tentoonstelling de Publieksprijs 2020 toegekend en deze foto zal dan in 2021 weer te zien zijn, net als de winnaar van 2019 nu te zien is!

Maar er valt nog meer te beleven!

In samenwerking met Brabants Landschap mogen we de prachtige, door boswachter Mark Kapteijns gemaakte, natuurfilm over de Pannenhoef vertonen (ca. 40 min.) om 11 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Let op: het aantal plaatsen is wel beperkt.

Ook hebben we weer een loterij met prachtige prijzen, waaronder één van de foto’s. Door het kopen van lootjes steunt u onze vereniging waardoor we dit soort evenementen kunnen blijven organiseren.

Tevens kunt u zich inschrijven voor de ‘Mini-cursus Natuurfotografie (beginners)’ die het IVN Etten-Leur in Mei weer organiseert.

 

Algemene informatie

zaterdag 1 februari 2020 - 10:30 tot 16:30
zondag 2 februari 2020 - 10:30 tot 16:30
Locatie: 
De Nieuwe Nobelaer
Anna van Berchemlaan 2
4872 XE Etten-Leur
Nederland
Extra Informatie: 

Toegang gratis

Contactpersoon: 
Google Maps image