Doorstapwandeling

Langs winterse paden en lanen…

Op donderdag 8 december begeleiden natuurgidsen van IVN Enschede een doorstapwandeling aan de zuidkant van Enschede.

We vertrekken vanaf de rand van de stad en komen onderweg door diverse landgoederen, waaronder Groot Brunink. De natuur is in rust, maar er zijn wellicht nog wat winterse bloeiers en paddenstoelen te vinden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vormen we meerdere groepjes van ongeveer 10 personen met vertrektijden tussen 10.00 en 10.15 uur. De wandeling is 9 km lang  en duurt ca. 3,5 uur inclusief pauze. Aanmelden via de site van IVN Enschede is noodzakelijk vóór 7 december: Aanmeldformulier

We gaan doorstappen en niet te veel stilstaan, want anders krijgen we het veel te koud. Maar natuurlijk is er aandacht voor natuur en cultuur. We lopen in een rustig tempo.

Breng wat te eten en te drinken mee. En misschien kunnen we  onderweg koffie  scoren dus neem ook wat geld mee.

 

Op zoek naar het prille voorjaar ......

Hieronder vindt u het aanmeldformulier voor de wandeling in het Ledeboerpark op vrijdagmiddag 17 februari 2023. In dit formulier kunt u eveneens een keuze maken of u ons al dan niet toestemming geeft om u, als extra service van IVN-Enschede, te informeren over komende publiekswandelingen via het opgegeven mailadres. Na indienen van het formulier ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding via de website. Eveneens ontvangt u verdere informatie over deze wandeling via het mailadres dat u invult.

"*" indicates required fields

Heer/Mevrouw*
Wilt u op de hoogte gehouden worden van activiteiten (zoals bijv. deze wandeling) georganiseerd door IVN-Enschede?*
Waar vond u of hoe vernam u de informatie over deze activiteit? Als u wilt, graag hieronder aangeven.
Waar? / Hoe?

  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina