Enschede
Paddenstoelen
Op
zondag06okt201913:30

Paddenstoelen ontdekkingstocht!

Ga je ook mee met IVN op paddenstoelen ontdekkingstocht ?

IVN Enschede organiseert op zondag 6 oktober a.s. weer een paddenstoelenwandeling op de Lonnekerberg, voor het hele gezin.

Je ziet het, je voelt het en je ruikt het : de herfst is in aantocht. En met de herfst komen ook de paddenstoelen. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe ze leven, hoe ze groeien, hoe ze ruiken ? En of je ze kunt eten of toch maar beter van niet?

Laat je dan verrassen en ga samen met onze IVN gidsen op pad op de Lonnekerberg. Het is elk jaar weer spannend welke paddenstoelen we vinden, want dat is elk jaar anders. De hoeveelheid en type paddenstoelen is o.a. afhankelijk van de zon, de regen en de temperatuur. Misschien vinden we dit jaar wel een hele zeldzame, wie weet..

IVN Paddenstoelenwandeling op de Lonnekerberg
Datum : zondag 6 oktober a.s.
Tijd : om 13.30 uur
Startpunt : bij het witte hek aan de Bergweg op de Lonnekerberg

Je kunt halverwege de Bergweg aan de rechterkant parkeren bij het informatiebord bij de kleigaten.

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor het IVN is mogelijk. Er zijn zoekkaarten voor kinderen beschikbaar. Tip : trek stevige schoenen aan en neem een spiegeltje mee om de onderkant van de paddenstoel te kunnen bekijken. 

Ontmoeten we elkaar op 6 oktober op de Lonnekerberg ? Iedereen is van harte welkom!

Algemene informatie

zondag 6 oktober 2019 - 13:30 tot 15:30
IVN Paddenstoelenwandeling op de Lonnekerberg Datum : zondag 6 oktober a.s. Tijd : om 13.30 uur Startpunt : bij het witte hek aan de Bergweg op de Lonnekerberg Je kunt halverwege de Bergweg aan de rechterkant parkeren bij het informatiebord bij de kleigaten. Zie kaartje hieronder.
Locatie: 
Lonnekerberg-Enschede
Bergweg
Nederland
Google Maps image