Enschede
Recreatie
Op
zaterdag27okt201819:00

Nacht van de Nacht 2018

Hof Espelo

Kom weer genieten op Hof Espelo van de activiteiten in het kader van "DE NACHT VAN DE NACHT 2018" georganiseerd door Landschap Overijssel! Het is bedoeld voor groot en klein!

De kinderen gaan ontdekken w
at er ’s nachts gebeurt in het bos! Samen met papa, mama, opa en/of oma gaan de kinderen op speurtocht door het bos op zoek naar sterren, vuurvliegjes, nachtuilen en andere nachtdieren. Vooral leuk voor kinderen van 6 tot 10 jaar. De speurtocht start om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. Dan staat er warme chocolademelk en wat lekkers klaar. Tip: trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen.
Voor meer informatie: 
https://www.landschapoverijssel.nl/activiteiten/kinderactiviteit-nacht-v...

Voor volwassenen is er de avondwandeling Stil&Donker op het landgoed Hof Espelo. Ervaar het duister en de stilte op deze mooie plek. 
Samen met een gids gaat u op pad in het bos van landgoed Hof Espelo. Het enige licht is dat van de zaklamp van de gids. Zo ervaart u het beste wat stilte is en hoe goed men eigenlijk ziet in het donker. Onderweg vertelt de gids ook nog een mooi natuurverhaal.
De wandelingen beginnen om 20.00 uur. Net als bij de kinderen wordt de wandeling afgesloten met een heerlijke kop warme chocolademelk bij bezoekerscentrum Het Koetshuis.
Voor meer informatie:
https://www.landschapoverijssel.nl/activiteiten/wandeling-stil-donker?d=...

Algemene informatie

zaterdag 27 oktober 2018 - 19:00 tot 22:00
Locatie: 
Hof Espelo
Weerseloseweg 259
7522 PS Enschede
Nederland
Extra Informatie: 

De activiteiten voor de kinderen beginnen om 19.00 uur
De wandelingen voor de volwassenen beginnen om 20.00 uur.

Google Maps image