Enschede
Recreatie
Op
maandag04nov201900:00

IVN wandeling slechtzienden en blinden

IVN-Enschede vindt het belangrijk dat alle mensen kunnen genieten van de natuur. Daarom organiseert de afdeling regelmatig wandelingen voor  ‘algemeen’ publiek.
Maar ook wandelaars die wat minder goed ter been zijn (seniore rolstoelgebruikers) en demente bewoners van een verzorgingshuis brengen wij de natuur in huis of nemen wij mee naar buiten.
Voor basisscholen zijn er schoolwandelingen. Via de Gemeente Enschede kunnen de leerkrachten zich daarvoor aanmelden, waarbij het IVN dan buitenlessen over de natuur verzorgt.

Nu, als een van de weinige IVN afdelingen in Nederland, starten wij met wandelingen voor blinden en slechtzienden. Deze excursie  - eerst in het klein getest - kreeg bij de evaluatie door de doelgroep veel positieve reacties. Reden om door te gaan en met deze wandelingen binnenkort officieel van start te gaan.

Om het bijzondere van dit soort wandelingen te benadrukken zal de Enschedese wethouder Arjan Kampman het “startsein” geven voor de eerste wandeling.


Wanneer : maandag 4 november 2019.
Waar: in het Stroinksbos bij de wijk Stroinkslanden Enschede.
Om onze blinde en slechtziende gasten goed te begeleiden en een geweldige excursie aan te bieden, is deze wandeling niet toegankelijk voor publiek! 

Algemene informatie

maandag 4 november 2019 - 00:00
Locatie: 
Stroinkslanden-Enschede Zuid
Nederland
Extra Informatie: 

U ziet de tijdsaanduiding op 00.00 uur staan. U snapt ongetwijfeld dat we niet midden in de nacht aan de wandel gaan! :-)
Bij de mensen die meedoen is de aanvangstijd bekend.