Lid worden van Scharrelkids

Ben jij ook zo geïnteresseerd in alles wat kruipt, fladdert, vliegt, zwemt, groeit en bloeit? Word dan lid van “Scharrelkids”!

Onze activiteiten kosten €3,00. Maar als je kiest voor een Scharrelkids jaarlidmaatschap (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar) van €15,00, heb je niet alleen financieel voordeel, maar dan ben je verzekerd van deelname aan alle activiteiten. De Scharrelkidsleden hebben namelijk voorrang bij deelname aan onze activiteiten. Je betaalt voor een heel jaar en je hoeft je alleen nog maar van te voren op te geven als je met een activiteit mee wil doen.

Als lid van Scharrelkids Emmen mag je ook mee doen met eventuele extra activiteiten die alleen voor de leden georganiseerd worden. Een lidmaatschap is een jaar geldig.  Voor aanmelden en meer informatie kun je contact opnemen via ivn.jeugd.emmen@gmail.com

Je kunt het lidmaatschapsgeld contant betalen op de eerstvolgende activiteit of overmaken op NL 72TRIO 0776 4509 56, tnv IVN afdeling Emmen e.o. ,o.v.v. lidmaatschap Scharrelkids en de naam van het kind.