Maas Cleanup zaterdag 15 april

Het hoge water van afgelopen maand heeft weer veel afval achtergelaten in de Maasbedding. We gaan dus weer aan de slag om zoveel mogelijk op te ruimen, en sluiten daarom graag aan bij de Maas Cleanup Acties. Dit doen we samen met onze sponsoren DSM en Nalco die zorgen voor deelnemers maar ook de inrichting van de locatie met een gezellig en lekker natje en droogje.

Maas Cleanup zet zaterdag 15 april door heel Limburg opruimacties langs de oever van de Maas op touw. Vrijwilligers gaan gewapend met handschoenen, grijpers en vuilniszakken op pad om de Maasoever van afval te ontdoen.

We verzamelen ons om 09:30 bij het oude veer, zie kaartje hieronder. Einde ca 13:00 uur.

Voor handschoenen en zakken wordt gezorgd. Ook is en een beperkt aantal grijpers, dus als het kan, neem een eigen grijper mee. Het terrein is hobbelig en op sommige plaatsen misschien nog nat, daarom moet je wel fit zijn, lange broek en stevige schoenen maar beter nog rubber laarzen.

Wat we ook leuk en geweldig vinden, is dat DSM meedoet in de organisatie, ze zorgen o.a. voor een gezellig natje en een droogje voor en na de opruimactie.

Omdat nu nog niet alle details bekend zijn, ontvang je nadere inlichtingen na aanmelding.

Elke hand is welkom en nodig, dus meld je aan via de website van MaasCleanup, of via ivn.elsloo.deelnemen@gmail.com.

Je kunt deze mail ook doorsturen naar kennissen en vrienden, alle hulp is welkom.

Maas Cleanup zaterdag 17 september
Waar
Oude Veer Elsloo
Westelijke Kanaalweg
Elsloo
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina