Actueel


Op deze pagina gaan we actuele berichten zetten, die betrekking hebben op onze afdeling.

Hopelijk net zo snel en schitterend als een ijsvogel

 

Een link naar de nieuwe film van Ruben Smit, natuurfotograaf en regisseur van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis. Ruben Smit woont in Leuvenheim en hij vertelt enthousiast over het fotograferen van natuur en over favoriete natuurgebieden grenzend aan zijn achtertuin. Ons gebied dus. Dit is de intro er volgen nog meer filmpjes in samenwerking met

"Visit Brummen Eerbeek".

Ruben Smit

 Johan van Zadelhoff

Jan Strijker

Cees Schneiders

Ellis Ligtlee

Wist u dat VVV Brummen Eerbeek een Facebookpagina heeft? Wellicht wilt u de pagina volgen. Bovendien fungeert VVV Eerbeek als depot van velerlei folders. Ga er gerust eens kijken. Marktplein 13,14 in Brummen. of Stuijvenburchstraat 36 in Eerbeek. Facebook VVV Brummen Eerbeek            

 

‘Samen meer bereiken’

Is het thema van een zestal dialoogbijeenkomsten die IVN dit jaar verspreid over het land organiseert. ‘Samen’ vatten we breed op: de ene afdeling samen met afdelingen in de buurt, vrijwilligers samen met beroepskrachten, een actief IVN-lid samen met een incidentele vrijwilliger. Onze kracht is dat we een landelijke organisatie zijn, diep vertakt in de samenleving. Met duizenden vrijwilligers in 170 lokale afdelingen en beroepskrachten in alle provincies. Hoe kunnen we deze kracht nog beter benutten? En hoe kunnen we de verbinding met de samenleving versterken, en nieuwe vrijwilligers blijven betrekken?

Hoe doen we dat het best? Welke organisatiestructuur hoort daarbij? En hoe ziet onze organisatie er dan over 10 jaar uit? Ben jij een actieve IVN’er, en wil je hierover meedenken? Meld je aan voor één van de zes regionale bijeenkomsten. Voor de toekomst van IVN!

Meer informatie tijden en plaatsen.

 

Sinds maart 2016 heeft IVN een webwinkel met natuurproducten gericht op educatie, recreatie en onderzoek. Daarnaast zijn in de webwinkel ook de IVN materialen te bestellen. Kijk eens bij de aanbiedingen.

Neem eens een kijkje op winkel.ivn.nl/ivn-materiaal. Wist u dat die winkel in Apeldoorn staat. Het Woldhuis 11  7325 WN Apeldoorn.

Speciaal voor de afdelingen en leden zijn er kortingscodes van 10% waar, naar is gebleken, nog niet iedereen van op de hoogte is. 

Hierbij de kortingscodes:

  • Afdelingen: IVN-AFD-1201
  • Leden: IVN-LID-1202