Actueel


Op deze pagina gaan we actuele berichten zetten, die betrekking hebben op onze afdeling.

Hopelijk net zo snel en schitterend als een ijsvogel

 

Een link naar de nieuwe film van Ruben Smit, natuurfotograaf en regisseur van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis. Ruben Smit woont in Leuvenheim en hij vertelt enthousiast over het fotograferen van natuur en over favoriete natuurgebieden grenzend aan zijn achtertuin. Ons gebied dus. Dit is de intro er volgen nog meer filmpjes in samenwerking met "Visit Brummen Eerbeek".

Direkt naar de film

Film Johan van Zadelhoff

Wist u dat VVV Brummen Eerbeek een Facebookpagina heeft? Wellicht wilt u de pagina volgen. Bovendien fungeert VVV Eerbeek als depot van velerlei folders. Ga er gerust eens kijken. Marktplein 13,14 in Brummen. of Stuijvenburchstraat 36 in Eerbeek. Facebook VVV Brummen Eerbeek

Wist u dat Ruben Smit niet de enige is die meewerkt aan een promotiefilm voor Brummen Eerbeek?                                                                                  Andere portretten zijn/worden gemaakt van Elis Ligtlee, Jan Strijker, Johan van Zadelhoff, Cees Schneiders en Nico Aaldering. 

 

Werkgroep scholing

Een verslag, enkele afbeeldingen en een filmje van de paddenstoelencursus voor beginners, van 25 en 30 september.                      Naar de pagina.

Waargenomen vogels tijdens de vroege vogelwandeling op zondag 9 april te Voorstonden.

streeplijst vogels Voorstonden

 

Nieuws van de werkgroep fotografie

Fotowandeling "Kiek de herfst" op zondag 29 oktober  

Resultaten van de foto-wandeling 14 mei 2017  Klik hier

 

Sinds maart 2016 heeft IVN een webwinkel met natuurproducten gericht op educatie, recreatie en onderzoek. Daarnaast zijn in de webwinkel ook de IVN materialen te bestellen.

Neem eens een kijkje op winkel.ivn.nl/ivn-materiaal. Wist u dat die winkel in Apeldoorn staat. Het Woldhuis 11  7325 WN Apeldoorn.

Speciaal voor de afdelingen en leden zijn er kortingscodes van 10% waar, naar is gebleken, nog niet iedereen van op de hoogte is. 

Hierbij de kortingscodes:

  • Afdelingen: IVN-AFD-1201
  • Leden: IVN-LID-1202