Actueel


Op deze pagina gaan we actuele berichten zetten, die betrekking hebben op onze afdeling.

Hopelijk net zo snel en schitterend als een ijsvogel

 

Een link naar de nieuwe film van Ruben Smit, natuurfotograaf en regisseur van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis. Ruben Smit woont in Leuvenheim en hij vertelt enthousiast over het fotograferen van natuur en over favoriete natuurgebieden grenzend aan zijn achtertuin. Ons gebied dus. Dit is de intro er volgen nog meer filmpjes in samenwerking met

"Visit Brummen Eerbeek".

Ruben Smit

 Johan van Zadelhoff

Jan Strijker

Cees Schneiders

Wist u dat VVV Brummen Eerbeek een Facebookpagina heeft? Wellicht wilt u de pagina volgen. Bovendien fungeert VVV Eerbeek als depot van velerlei folders. Ga er gerust eens kijken. Marktplein 13,14 in Brummen. of Stuijvenburchstraat 36 in Eerbeek. Facebook VVV Brummen Eerbeek            Andere portretten zijn/worden gemaakt van Elis Ligtlee en Nico Aaldering. 

 

Werkgroep scholing

Let op, de voorgenomen lezing van woensdag 21 maart , "Ieder vogeltje zingt zijn lied", het herkennen van vogelzang in het voorjaar. Lambert kouwenberg en Joop Gerretse in de  Klaproos, Korenbloemstraat 21, 6991 VN Rheden.  Gaat niet door, i.v.m. ziekte. Waarschijnlijk wordt het woensdag 28 maart.

Bijbehorende excursie zondag 25 maart 2018 vervalt dan ook, Als alles doorgaat vindt de excursie plaats op 1 april. landgoed Voorstonden. Vertrek om 07.30 uur vanaf de parkeerplaats NM aan de Voorsterweg in Voorstonden.

Woensdag 13 Juni 2018, Excursie Velperwaarden onder leiding van Andre ten Hoedt en/of Tineke Velhorst. Nadere info volgt.

 

Een verslag, enkele afbeeldingen en een filmje van de paddenstoelencursus voor beginners, van 25 en 30 september 2017.                      Naar de pagina.

 

Sinds maart 2016 heeft IVN een webwinkel met natuurproducten gericht op educatie, recreatie en onderzoek. Daarnaast zijn in de webwinkel ook de IVN materialen te bestellen.

Neem eens een kijkje op winkel.ivn.nl/ivn-materiaal. Wist u dat die winkel in Apeldoorn staat. Het Woldhuis 11  7325 WN Apeldoorn.

Speciaal voor de afdelingen en leden zijn er kortingscodes van 10% waar, naar is gebleken, nog niet iedereen van op de hoogte is. 

Hierbij de kortingscodes:

  • Afdelingen: IVN-AFD-1201
  • Leden: IVN-LID-1202