Eemland
Vogels
Op
maandag07dec202009:00

Vogeltelling bij de Westdijk te Bunschoten

Maandelijkse inventarisatie van de plasjes van Vitens aan de Westdijk in Bunschoten-Spakenburg. 

I.v.m. Corona is de gezamenlijke vogeltelling aan de Westdijk voorlopig alleen voor leden van de IVN Eemland!  Wim Smeets zal tellen met maximaal 13 andere vogelaars. De telresultaten komen op deze website.
Ivm werkzaamheden aan de Westdijk zijn de tellingen verschoven van de zaterdag naar de maandag. Dit geldt waarschijnlijk tot en met het einde van de werkzaamheden aan deze dijk in november 2021. 

Elke eerste maandag van de maand van 9.00 tot 10.00 u tellen leden van de IVN Eemland de vogels die zich bevinden op het terrein van Vitens aan de Westdijk te Bunschoten.
Vanaf de Westdijk wordt met verrekijker en telescoop gekeken naar vogels, die beneden rondom de plasjes en op het Eemmeer vertoeven en over ons heen trekken.

Vooraf wordt er verzameld en informatie verstrekt. Daarna gaan we gezamenlijk naar de telplaats. De verzamelplaats wisselt per keer ivm wisselende werkzaamheden aan de Westdijk en wordt bij de aankondiging van de telling medegedeeld.

Deelnemers houden 1,5 m afstand van elkaar.
Informatie: Wim Smeets: 033 2983147 of bunschoten@ivn-eemland.nl
Meer informatie over de tellingen klik hier

7 december 202O
Briefing om 08.30 uur op de parkeerplaats naast de velden van VV IJsselmeervogels.
Daarna gaan wij gezamenlijk naar het telpunt.

Aanmelden uiterlijk op de voorafgaande donderdag noodzakelijk!
Belangstellenden die mee willen en lid zijn van IVN Eemland, dienen zich uiterlijk op donderdag 3 december 2020 aan te melden bij Wim Smeets, via bunschoten@ivn-eemland.nl

 

Kopfoto: Smient (man) - Wim Smeets

westdijk

Algemene informatie

maandag 7 december 2020 - 09:00
Locatie: 
Westdijk
Bunschoten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image