Eelde-Paterswolde
Overig
Op
woensdag27feb201920:00

Natuur-pubquiz

Natuurpubquiz bij theater-café Boelens

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de inmiddels beroemde natuurpubquiz georganiseerd door IVN Eelde-Paterswolde. De quiz is toegankelijk voor iedereen.

Door de vele mooie foto’s en interessante natuurweetjes is de quiz leuk voor iedereen, voor kenners en niet-kenners. De vragen variëren van makkelijk tot moeilijk.

Bijzonderheid is deze keer dat we voor de voorwerpenronde uit de verzameling natuurvondsten van boswachter Aaldrik Pot een keuze mochten maken, en dat levert heel interessante voorwerpen op.

 Er zijn meerdere rondes die per groep gespeeld worden.  En er is een individuele rood-groen (fout-goed) ronde. Welke groep wordt de winnaar? En wie wint de individuele titel? Er zijn ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen, die beschikbaar zijn gesteld door diverse winkeliers uit ons dorp. Vorig jaar was iedereen enthousiast. Komt u dit jaar (weer) meedoen?  Kom op woensdagavond 27 februari naar theater-café G & A Boelens, Hoofdweg 83, Eelde. De quiz begint om 20.00 uur en eindigt om ca 22.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Formeer een groepje van 2-4 personen, verzin een leuke groepsnaam en meldt u aan bij AafkeEllen@gmail.com  (graag ook de namen van de groepsleden vermelden). Graag vóór 23 februari

Algemene informatie

woensdag 27 februari 2019 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Theater Cafe G. en A. Boelens
Hoofdweg
Eelde
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image