Excursie Vroege Vogelzang op Planken Wambuis/Oud Reemst met IVN Ede op 25 maart 2023

Wandel mee en ontdek de vogelzang op Planken Wambuis/Oud Reemst. Door de overgangen van bos, lanen naar heide is de kans op soorten als boomleeuwerik en boompieper aanwezig. Ook soorten als roodborsttapuit en veldleeuwerik kunnen zich laten zien of horen. Op zaterdag 25 maart 2023 organiseert de Vogelwerkgroep van IVN afdeling Ede een ongeveer 2 uur durende wandeling door dit eeuwenoude natuurgebied. De wandeling voert rondom en over het Reemsterveld en aanliggende lanen en bossen.

Omdat we redelijk ver gaan lopen is goed schoeisel onontbeerlijk en is het meenemen van een verrekijker aan te bevelen. Bij deze excursie wordt ontraden uw hond mee te nemen, ook is de excursie niet geschikt voor mensen die minder ter been zijn.

Start om 6.30 uur vanaf parkeerplaats Natuurmonumenten bij Oud Reemst aan de weg Otterlo-Arnhem. Deelname is gratis, wel kan een vrijwillige donatie worden gedaan die ten goede komt aan giro555. Aanmelden voor de excursie is niet nodig. Gidsen zijn Dico Wijma, Rik Nagtegaal en Rob Nagtegaal, voor meer informatie 06-23612002.

  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina