Fotowedstrijd

Uitslag fotowedstrijd

Dronten 14 december 2022

Op 14 december vierde IVN Dronten met een feestavond in basisschool de Aquamarijn dat de afdeling in 1982 werd opgericht.

In 40 jaar is er veel georganiseerd op het gebied van natuurbeleving; denk aan wandelroutes, de jeugdnatuurclub, de vogelwerkgroep, contactavonden en veldonderzoek. Eigenlijk zijn alle onderwerpen op het gebied van natuur en milieu bij de IVN wel een keer onder de aandacht geweest.

Na een presentatie over wat er de afgelopen 40 jaar allemaal georganiseerd  is mochten alle aanwezigen de inzendingen van de fotowedstrijd beoordelen. Alle leden waren uitgenodigd om mee te doen aan de fotowedstrijd met als thema natuur in en om Dronten. Dat het moeilijk was om uit alle  prachtige foto’s een winnaar te kiezen bleek wel uit het feit dat er twee foto’s op plaats 2 kwamen, en plaats 1 maar 1 punt meer had.  De winnaars hebben een mooie prijs gehad. De foto’s zullen in het voorjaar in een lege etalage in winkelcentrum SuyderSee te zien zijn.

Neem gerust de tijd om de foto’s te gaan bekijken en hopelijk zien we u in 2023 terug op één van onze activiteiten.

Heeft u iets met natuur ? kom eens langs op één van onze activiteiten.  De IVN is klaar voor de volgende 40 jaar natuurbeleving!

Alle foto’s van de wedstrijd zijn hier te zien

Deel deze pagina