Dronten
Landschap
Op
zaterdag03sep202208:30

Bezoek Marker Wadden

Alleen voor leden en donateurs

Op zaterdag 3 september gaan we als afdeling naar de Marker Wadden. Met een veerboot vertrekken we om 09:30 vanaf de haven van Lelystad en varen dan naar de Marker Wadden. Op het hoofdeiland gaan we dan een stuk wandelen en genieten van de vele natuur die daar nu na slechts 5 jaar al te zien is. De rondleiding zal gedaan worden door een IVN lid die voor Natuurmonumenten regelmatig onderzoek doet op het eiland. Er zijn al meer dan 1000 soorten gevonden op dit prachtige stuk natuur. Rond 14:30 varen we weer terug naar Lelystad en zijn dan om ongeveer 16:00 weer terug in Dronten. Om op tijd op de veerboot te zijn moeten we om 08:30 uur vertrekken uit Dronten.

Dit is een leden activiteit, waardoor alleen leden en donateurs mee kunnen. De kosten zijn €15,00 per persoon. De rest betaalt de afdeling.

Aanmelden en vooraf betalen is verplicht. Op voorhand hebben we 20 kaarten gekocht. Mochten er meer leden mee willen dan proberen we meer kaarten te kopen. Deelname aan deze dag is op volgorde van aanmelding.

Meld u hier aan voor deze dag.

Algemene informatie

zaterdag 3 september 2022 - 08:30 tot 16:00
Locatie: 
Parkeerplaats de Oost
De OOst
Dronten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image