Dordrecht
Duurzaamheid
Op
donderdag27okt202219:00

Workshop 'Een levende tuin maak je zelf'

Een groene tuin vangt water op bij hevige regenbuien en is met warme dagen lekker koel. En een groene tuin is aantrekkelijker voor dieren en veel fijner om in te verblijven. Maar hoe maak je dan zo’n ‘Levende tuin’?

Ervaren tuinexperts Hanneke Oosterloo (van VELT) en Marijke Hubers (van Groei en Bloei Dordrecht) geven tijdens de workshop beginnende tuineigenaren tips en voorbeelden om hun tuin aantrekkelijker te maken. Voor henzelf èn voor vogels, insecten, egels en andere dieren.

Hanneke Oosterloo vertelt; “Het is een praktische workshop waarbij deelnemers in een aantal stappen een schets maken voor hun tuin. We geven handige tips waarmee je direct aan de slag kunt als je thuis komt. Ook deelnemers onderling weten elkaar vaak veel inspiratie te geven”. Tijdens deze 2 uur durende gratis workshop leer je wat een levende tuin is en oefen je in een praktische opdracht hoe je een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken.

Locatie: het koetshuis van Duurzaamheidscentrum Weizigt, van Baerleplantsoen 30. Inwoners van Dordrecht kunnen zich aanmelden door naam en adres door te geven via;  wijmakendordtgroen@dordrecht.nl. Er is plek voor 15 deelnemers, dus meld je snel aan.

Algemene informatie

donderdag 27 oktober 2022 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Stadsboerderij Weizigt.
van Baerleplantsoen 30
3314BH Dordrecht
Nederland
Google Maps image