Dordrecht
Bomen & Struiken
Op
zaterdag09nov201910:00

IVN Excursie Landgoed Dordwijk

Vallend blad

Zaterdag 9 november om 10.00 uur is alweer de laatste excursie in 2019 op landgoed Dordwijk. Dit landgoed is alléén onder begeleiding van IVN gidsen te bezichtigen. De gidsen nemen U een kleine 2 uur mee door de Engelse Landschapstuin. De herfst komt al aardig op gang, de bladeren verkleuren en vallen af. En er zijn dit jaar ook veel paddenstoelen te ontdekken.                      De wandeling start bij de ingang aan de Dordwijklaan te Dubbeldam (Dordrecht).

Het landgoed is normaal voor publiek niet toegankelijk. Dus aanmelden verplicht bij Elly den Hartog tel.078-6166780 (uitsluitend tussen 19.00 en 20.00 uur).

Er is parkeergelegenheid voor fietsen en auto's tegenover de hoofdingang aan de Dordwijklaan, (honden en fotograferen zijn niet toegestaan).

 

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert.                          IVN: beleef de natuur!

Algemene informatie

zaterdag 9 november 2019 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Landgoed Dordwijk
Dordwijklaan 6
3319 AD Dordrecht
Nederland
Google Maps image