Dordrecht
(Zoog)dieren
Op
zaterdag02nov201910:00

IVN Biesboschwandeling: de Hooge Biezenplaat

Zoogdieren op de Biezenplaat

Op zaterdag, 2 november, wordt er door natuurgidsen van het I.V.N. een rondleiding gegeven op de Hooge Biezenplaat. De Hooge Biezenplaat is een prachtig natuurgebied dat normaal niet voor het publiek toegankelijk is.

We wandelen door prachtige ruige natuur met een grote variatie aan planten en dieren. Ook de rijke historie aan Biesbosch cultuur zal niet onbesproken blijven. De deelname is gratis.

We vertrekken om 10.00 uur, vanaf de parkeerplaats aan de Oude Veerweg, bij paviljoen “De Viersprong”. De wandelingen op de Hoge Biezenplaat duren meestal ruim 2 uur.

Halverwege de wandeling is er tijd voor een kop koffie in de oude Griendwerkerskeet. De deelname is gratis en kinderen die van de natuur en een spannende wandeling houden zijn welkom. Laarzen of stevige waterdichte schoenen worden aanbevolen. De wandeling wordt begeleid door de natuurgidsen van het IVN.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert.                          IVN: beleef de natuur!

Algemene informatie

zaterdag 2 november 2019 - 10:00 tot 12:30
Locatie: 
Parkeerterrein bij Paviljoen de Viersprong
Oude Veerweg
3329 KH Dordrecht
Nederland
Google Maps image