Dordrecht
(Moes)tuinen
Vanaf
zondag24apr202214:00

Cursus Moestuinieren in kleine ruimten

Workshop

IVN organiseert op de zondagen van 24 april tot en met 15 mei een workshop over moestuinieren op de locatie Duurzaamheidscentrum Weizigt. U kunt zich aanmelden hiervoor bij: penningmeesterivndordrecht@gmail.com. De docent is Joanna Pizon.

We hebben het misschien allemaal wel eens geprobeerd in coronatijd, we zijn dan wel een plantenliefhebber maar begrijpen we wat ze nodig hebben? Te weinig plek in de tuin of geen plek, mislukte AH-moestuintjes door droogte , verdrinking cactussendoder of hondenpoep? Voor iedereen is er nieuwe hoop met onze workshop "Tuinieren in kleine ruimten". Wil je een avontuur in je tuin of op je balkon, nieuwe smaken ontdekken, nieuwe vrienden en "vijanden' leren kennen? Wil je de dagelijkse uitdaging aangaan om je planten in leven te houden dan ben je met deze cursus op het goede pad. We maken samen de eerste stappen zodat je goed voorbereid bent. Je leert over grondverbetering, gereedschap, omgaan met beestjes en met je planten. Plezier voor mens en dier staat voorop.

 

 

Algemene informatie

zondag 24 april 2022 - 14:00 tot zondag 15 mei 2022 - 16:00
Locatie: 
NMC Weizigt
van Baerleplantsoen 30
3314BH Dordrecht
Nederland
Extra Informatie: 

De cursus vind plaats in Duurzaamheidscentrum Weizigt op de zondagen 24 april, 1, 8 en 15 mei van 14.00 tot 16.00 uur. We verzamelen ons voor de kas van de tuin. Kosten 30,00 voor ivn- en knnv leden 45,00 voor niet leden. Deelname is definitief na betaling.

Google Maps image