Natuurweekend in de Oude IJsselstreek

Op 16, 17 en 18 juni 2017

Wist je dat de Oude IJssel de voorloper was van onze Rijn en wat er in die streek allemaal te zien is?  Bij velen is deze streek nog onbekend, maar .... binnenkort niet meer. Tijdens het natuurweekend op 16, 17 en 18 juni 2017 gaan we deze bijzondere streek ontdekken.

Op en top natuur
De streek heeft heel veel te bieden. Naast het prachtige rivierduinengebied Engbergen vind je er heide, vochtige weilanden, bos en beken. Specialisten van de regionale afdelingen van het  IVN en de KNNV gaan ons verrassen met een bijzonder programma.

Accommodatie
Alle deelnemers verblijven in ’t Spieker, de groepsaccommodatie van Kampeerboerderij De Kűper in Breedenbroek bij Dinxperlo in de Achterhoek. Voor alle duidelijkheid: we verblijven in de groepsaccommodatie, dus niet de kampeerboerderij.

Programma in het kort
Op vrijdagavond is er een presentatie en leren we het gebied al een beetje kennen, op zaterdag gaan we met lokale gidsen met de fiets op pad en op zondag verkennen we het boeiende landschap te voet.

Prijs
De prijs zal rond de € 120,-- liggen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Alle kosten, zoals accommodatie, catering, fietshuur en overige kosten zijn inbegrepen.

Deelname en aanmelden
Het weekend staat open voor leden en donateurs van het IVN Den Haag en Omstreken en de Haagse afdeling van de KNNV. Ga je mee? Stuur een e-mail naar Louise Ras robras007@ziggo.nl of Rob Meyer raf.meyer@casema.nl
Bellen mag ook: Louise 06 55162471 of Rob 06 20568114. Met een aanbetaling van € 50,-- op rekening no. NL91TRIO0391174568 t.n.v. Penningmeester IVN Den Haag onder vermelding van Weekend Oude IJsselstreek.maak je je aanmelding definitief.

Het weekend is populair, dus meld je snel aan.