Afdelingsweekend 2017 in de oude IJsselstreek

ivn afdelingsweekend renkum16, 17 en 18 juni
Ook dit jaar zijn we er weer in  geslaagd een gevarieerd en boeiend afdelingsweekend te organiseren.

Met de hulp van de regionale afdelingen van IVN en KNNV hebben we een programma samengesteld in een streek, die bij velen van jullie nog onbekend is.

IVN en KNNV
Speciale aandacht voor onze KNNV’ers uit de Haagse regio. Verleden jaar was er weinig belangstelling vanuit de afdeling. Dus ga eens mee met die IVN’ers en ontdek hoe leerzaam en natuurlijk ook gezellig onze IVN’ers zijn.

Locatie
Onze locatie voor deze zomer is ’t Spieker, de groepsaccommodatie van Kampeerboerderij De Kűper in Breedenbroek bij Dinxperlo in de Achterhoek. Voor alle duidelijkheid: we hebben de groepsaccommodatie geboekt, dus niet de kampeerboerderij.

Oude IJsselstreek
De streek heeft heel veel te bieden. Naast het prachtige rivierduinengebied Engbergen vind je er heide, vochtige weilanden, bos en beken en we zijn ervan overtuigd dat we met de hulp van de gidsen van IVN en KNNV jullie een aantrekkelijk programma kunnen bieden.

Programma
In grote lijnen is het programma gelijk aan dat van vorige weekends. Op vrijdagavond een lezing/presentatie over het gebied van de Oude IJssel, op zaterdag een fietstocht en op zondag een wandeling met de lokale gidsen.De fietsen huren we in Dinxperlo en voor diegenen, die een elektrische fiets willen huren, is dat mogelijk. Deze kosten € 7,50 per fiets meer. Denk eraan dit bij je opgave voor deelname door te geven.

Kosten
De prijs hopen wij weer rond de € 120,-- te houden. Alles inbegrepen. Zoals je wellicht weet tellen we alle kosten, zoals accommodatie, catering, fietshuur en overige kosten op en delen dit dan door het aantal deelnemers. Hoe we het met de  catering gaan doen, weten we nog niet, maar we gaan niet zelf de keuken in.

Aanmelden
Het weekend is populair, dus als je mee wilt moet je het volgende doen:Een e-mail sturen naar Louise Ras robras007@ziggo.nl of naar Rob Meyer raf.meyer@casema.nl.
Bellen mag ook: Louise 06 55162471 of Rob 06 20568114. Vervolgens een aanbetaling doen van € 50,-- op rekening no. NL91TRIO0391174568 t.n.v. Penningmeester IVN Den Haag onder vermelding van Weekend Oude IJsselstreek.

Uit praktische overwegingen hebben we ervoor gekozen aanmelding en betaling centraal te houden. Dus geen aparte aanmelding en betaling voor IVN’ers en KNNV’ers. De aanbetaling van  € 50,-- geldt als definitieve aanmelding.

Wacht niet te lang, want het maximale aantal deelnemers is 32. Voor zowel IVN’ers als KNNV’ers geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deelnemers ontvangen circa 2 weken vóór 16 juni bericht met de laatste praktische informatie.

 

 

 

 

Rob Meyer

Louise Ras