Steun IVN

Doe mee aan leuke natuuractiviteiten voor jong en oud in de buurt en word donateur of lid van IVN Den Haag en omstreken. Leerzaam en leuk! 

Donateurs
Donateurs steunen de activiteiten en blijven via ons kwartaalblad ´De Ratelaar´ en blijf je op de hoogte van het wandelprogramma “Stappen in de Natuur”, andere activiteiten, cursussen en workshops en allerlei wetenswaardigheden over de natuur in en om Den Haag. Daarnaast kun je je abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Als donateur betaal je € 15,- per jaar.

Leden
afd-den-haag-ratelaarAls lid ontvangt je naast De Ratelaar en de digitale nieuwsbrief, het landelijke IVN-kwartaalblad 'Mens en Natuur'. Ook kun je bijeenkomsten en andere activiteiten bijwonen, of de opleiding natuurgids volgen. Het lidmaatschap kost € 24,- per jaar; voor huisgenoten € 5,- per jaar.

Word lid of donateur

Je kunt je aanmelden als lid of donateur door het aanmeldformulier in te vullen en het hierboven genoemde bedrag te storten  op naam van het IVN Den Haag rekening NL91 TRIO 0391 1745 68, onder vermelding van “Nieuw(e) lid/donateur”.