Steun IVN

Doe mee aan leuke natuuractiviteiten voor jong en oud in de buurt en word lid, of steun als donateur IVN Den Haag en omstreken. 

Leden
afd-den-haag-ratelaarAls lid ontvangt je naast De Ratelaar en de digitale nieuwsbrief, het landelijke IVN-kwartaalblad 'Mens en Natuur'. Ook kun je bijeenkomsten en andere activiteiten bijwonen, of de opleiding natuurgids volgen. Het lidmaatschap kost € 24,- per jaar; voor huisgenoten
€ 7,50 per jaar.

Donateurs
Donateurs steunen de activiteiten en blijven via het  kwartaalblad ´De Ratelaar´ op de hoogte van het wandelprogramma “Stappen in de Natuur” en andere activiteiten. Je leest erin over cursussen en workshops en allerlei wetenswaardigheden over de natuur in en om Den Haag. Daarnaast kun je je abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief. Als donateur betaal je € 15,- per jaar.

Word lid of donateur

Je kunt je aanmelden als lid of donateur door het aanmeldformulier in te vullen en het hierboven genoemde bedrag te storten  op naam van IVN Den Haag rekening NL91 TRIO 0391 1745 68, onder vermelding van “Nieuw(e) lid/donateur”.