Den Haag en omstreken
Overig
maandag08okt2018

Nacht van de Nacht

Ook dit jaar zijn er weer diverse activiteiten in het kader van “Nacht van de Nacht”. Deze vinden plaats op zaterdag 27 oktober in het Zuiderpark en in de Westduinen.

 

Heimanshof in het Zuiderpark

In en om de Heimanshof in het Zuiderpark (Anna Polakweg 7, ingang Vreeswijkstraat) kun je op pad gaan met een IVN-natuurgids en tijdens deze tocht luisteren naar een duister verhaal bij het kampvuur. Ben je 9 jaar of ouder dan kun je in het Milieu Educatief Centrum meedoen aan een spannende activiteit in de Nature Escape Room. Bij de workshop “Lightpainting”kun je door te spelen met licht en camera een eigen schilderij maken.

Deelname is gratis. Wel aanmelden via struinnatuureducatie@gmail.com

Deze activiteit is een gezamenlijk initiatief van NaarBuiten!, Milieueducatie Den Haag en IVN Den Haag en vindt plaats van 20 tot 22 uur.

 

Westduinen

Liever een wandeling maken in de duistere Westduinen? Ga dan om 21 uur naar het vertrekpunt van de wandeling aan de De Savornin Lohmanlaan/hoek Laan van Poot, bij de duinopgang. De wandeling duurt ca. 1½ uur en gaat altijd door.

Tijdens deze wandeling beleef je het donker in de natuur en met wat geluk laat de bosuil zich horen. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft je niet aan te melden.

 

Informatie bij Rob Meyer tel. 06 20568114