Den Haag en omstreken
Overig
Op
zaterdag26okt201920:00

Nacht van de nacht in het Zuiderpark

Ga je mee genieten van de nacht?

Nacht van de Nacht in het Zuiderpark 

Zaterdag 26 oktober, 20.00 – 22.00 uur
In en om de Heimanshof, Zuiderpark

Tijdens de Nacht van de Nacht kun je in en om de Heimanshof in het Zuiderpark het donker op verschillende manieren ervaren. Gebruik bijvoorbeeld al je zintuigen op pad met een natuurgids en ervaar het nachtelijke leven in de natuur in de Heimanshof. Luister na deze tocht naar een duister verhaal bij kampvuur vertelt door een echte storyteller.

Ben je 9 jaar of ouder en heb je zin in een spannende activiteit? Dan moet je zeker deelnemen aan de Nature Escape Room. In deze Escape Room bijt je je in teams van 4 tot 6 mensen vast in pittige puzzels en natuur-raadsels om de code te kraken.

Ook kun je de fotografie-workshop ‘Lightpainting’ volgen. Hierbij maak je met licht en een lange sluitertijd je eigen lichtschilderij. Je kan hierbij je eigen camera met handmatige instelmogelijkheden meenemen, maar dit is niet per se nodig.

Programma

19.30 - 20.00 uur: Inloop in het Veldwerkcentrum met koffie/ thee/ limonade/ koekjes 
20.00 - 21.00 uur: Start nachtwandelingen met verhaal (Heimanshof & boerenerf) 
20.15 - 21.00 uur: Workshop ‘Lightpainting’ 
21.15- 22.00 uur: Workshop ‘Lightpainting’ 
21.00 - 22.00 uur: Nature Escape Room – Let op: Er is plek voor 5 teams! 

Deelname aan de Nacht van de Nacht is gratis. Het aantal deelnemers aan de activiteiten is beperkt, dus geef je van tevoren op via: info@daphnestruint.nl

Geef in je mail even aan met hoeveel personen je waar aan mee wilt doen: De nachtwandeling, Nature Escape Room (min. 4 personen en vanaf 9 jaar) en/ of de workshop ‘Lightpainting’. 

Voor de 14e keer alweer organiseren de provinciale Milieufederaties met al hun partners op de dag waarop de wintertijd zijn intrede doet, de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is bedoeld om de waarde van duister, niet enkel voor de natuur maar juist ook voor de mens, extra onder de aandacht te brengen. 

De Nacht van de Nacht in het Zuiderpark wordt georganiseerd door Naar buiten! in samenwerking met Milieu-educatie en IVN Den Haag. 

Aanmelden via: 06-24 66 72 14 / info@daphnestruint.nl 

Algemene informatie

zaterdag 26 oktober 2019 - 20:00
Locatie: 
Anna Polakweg 7
Den Haag
Nederland
Google Maps image