Den Haag en omstreken
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag15sep201814:00

Hoe groen is het Haagse centrum

Wandel & Discussieer mee!

IVN organiseert op zaterdag 15 september van 14.00 tot 16.00 uur een wandeling door de binnenstad van Den Haag. Je leert over de inrichting van de openbare ruimte en hoe groen daarin een plek krijgt, maar ook over vergroeningsacties van bewoners die bijdragen aan de leefbaarheid van hun wijk. Deze wandeling heeft als doel om Haagse inwoners al wandelend actief te laten meedenken over het groen in hun stad.

Onderweg staan we op een aantal plekken stil om te ervaren hoe groen het Haagse centrum eigenlijk is en waar meer groen wenselijk zou zijn. Voor wie durft is er tijdens de wandeling een guerrilla-gardening actie. 

De wandeling wordt verzorgd door IVN Den Haag en Omstreken en wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Groen Dichterbij, een samenwerking tussen Duurzaam Den Haag, NME (Dienst Stadsbeheer) Den Haag en het IVN.

We starten de wandeling deze keer bij het Duurzaam Den Haag Loket. Dit loket bevindt zich op de derde verdieping van de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Nieuwsgierig geworden?

Aanmelden
In tegenstelling tot andere wandelingen van IVN Den Haag en Omstreken moet u zich voor deze excursie aanmelden.

Algemene informatie

zaterdag 15 september 2018 - 14:00
Locatie: 
Loket Duurzaam Den Haag
Spui 68 Den Haag
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image