Delft
Natuur
Vanaf
zaterdag22apr201709:00

Workshops landschapsfotografie

“Kijken is nog geen zien"

Tijdens deze serie van workshops zal de nadruk worden gelegd op het kijken naar het landschap. Dit uiteraard vanuit het oogpunt van de fotograaf. Wat neem je mee in je foto en wat laat je weg. Waar moet je op letten wanneer je een bepaald beeld in gedachten hebt en hoe vertaal je je idee naar een sterk beeld.

We zullen tijdens deze workshop zeker wat tijd besteden aan de theorie maar voornamelijk toch naar buiten gaan om te zien hoe we e.e.a. in de praktijk kunnen toepassen. 

Omdat ook het kijken naar foto's leuk en leerzaam is, zullen we hiervoor eveneens ruimschoots de tijd nemen. Een aantal foto’s die je gemaakt hebt, zullen ‘collectief’ worden besproken. 

Zoals gezegd zal de nadruk op het 'leren kijken' liggen maar mensen die technische hulp bij het bedienen van hun camera willen, zullen uiteraard ook op weg geholpen worden. 

Kortom, een praktijkgerichte, leerzame workshop geschikt voor iedereen met een digitale camera die wat serieuzer met fotografie bezig wil zijn. 

De workshop wordt gegeven door de Delftse (landschaps)fotograaf Charles Borsboom. Charles begeleidt regelmatig workshops en fotoreizen voor o.a. Nordic Vision Fotoreizen. Zie voor meer informatie zijn website www.charlesborsboom.nl

Data: 22 april, 29 april en 13 mei van 9.00 - 12.30 uur

Locatie: in en rondom de Papaver, Korftlaan 6, Delft

Kosten: € 30 voor IVN-leden, € 60 voor niet IVN-leden

Aanmelden: Aanmeldformulier Workshops natuurfotografie Delft - Delft

Algemene informatie

zaterdag 22 april 2017 - 09:00 tot 12:30
zaterdag 29 april 2017 - 09:00 tot 12:30
zaterdag 13 mei 2017 - 09:00 tot 12:30
Locatie: 
Duurzaamheidscentrum Papaver
Korftlaan 6
Delft
Contactpersoon: 
Google Maps image