Delft
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag26sep202018:00

Lekker nazomeren met IVN

zaterdag 26 september van 10.30 – 12.00 uur

IVN afdeling Delft e.o. organiseert op zaterdag 26 september een natuurwandeling in het Abtswoudsepark te Delft met als thema: Lekker nazomeren!

In deze tijd van het jaar is het weer een verrassing, het kan koud of nat zijn, maar ook nog heerlijk warm nazomerweer! Het Abtswoudsepark is de komende tijd onderhevig aan veranderingen, er zullen grote hoeveelheden Essen worden gekapt omdat ze de Essentakziekte hebben. Daarna worden er nieuwe bomen aangeplant. We gaan kijken welke gevolgen die veranderingen zullen hebben op het park en het kunstwerk Moeder Aarde. Verder gaan we kijken wat er te vinden is aan vruchten en zaden: Wat heeft de zomer voortgebracht? Wie profiteren daarvan? Zijn er al mooie kleuren te zien? Kortom: lekker nazomeren!

* Start om 10:30 uur bij Sep/Vitesse aan de Tanthofdreef 10; 2623EX in Delft

* Deelname is gratis, aanmelden is ivm Corona verplicht via onderstaande link:

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Er zijn 8 plaatsen voor deelnemers, elk gezinslid dient apart te worden opgegeven en telt als deelnemer. Indien u na opgave toch niet kunt komen, meld u dan af, dan kunnen mensen worden gevraagd die op de wachtlijst zijn geplaatst. Het aanmeldformulier zal dan weer opgesteld worden.

* De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur

Voor meer informatie:
www.ivn.nl/delft

Algemene informatie

zaterdag 26 september 2020 - 10:30 tot 12:00