De Steilrand
IVN
zondag05jan2020

Jubilarissen IVN De Steilrand

Vrijdag 20 december 2019 sloot IVN De Steilrand het jubileumjaar ter ere van het 45 jarig bestaan af met de huldiging van een aantal jubilarissen. Onze afdeling heeft haar werkgebied van Beesel tot Venlo-Zuid en alle dorpen waren vertegenwoordigd. Frans Maas, Gidy Chorus, Pierre Theunissen, Nelly Boonen en Piet Buskens zijn lid vanaf de oprichting.  Lien en Wim van Diepen, Wiel en Angelique Aelen zijn 40 jaar lid. Thé Bors, Pia en Henk van Dijk, Anita Brands, Lambert Cremers, Lies Hebben, Geert Gommans en Bert Morelissen zijn tussen de 27 en 40 jaar lid. Het mooie is dat alle jubilarissen in de loop der jaren actief geweest zijn binnen het bestuur, een van de werkgroepen of als natuurgids en 7 van hen zijn dat tot de dag van vandaag!!

Als dank voor hun jarenlange lidmaatschap ontvingen alle jubilarissen van onze voorzitter een mooie verjaardagskalender met foto’s van herkenbare natuurgebieden in onze omgeving. Na deze huldiging werd Angelique Aelen door Jan Mulder namens het bestuur nog extra in het zonnetje gezet vanwege het feit dat ze op 24 januari al 20 jaar voorzitter is van onze afdeling. Daarnaast is ze al 30 jaar actief als natuurgids.

We hopen dat allen nog lang in goede gezondheid lid mogen blijven van onze b(l)oeiende educatieve natuurvereniging.

Helaas waren Piet, Lies, Bert en Geert door diverse omstandigheden verhinderd en staan dus niet op de foto. We zullen de kalender uiteraard nog bij hen bezorgen.

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum van deze avond.