Excursies Vogelwerkgroep

Vogelwerkgroep, openbare excursies
De Vogelwerkgroep van IVN De Ronde Venen & Uithoorn organiseert elke eerste zaterdag van de maand een Vogelexcursie. Deze excursies vinden plaats  van januari t/m juni en van september t/m december. Langere en kortere versies worden afgewisseld, met daarop aangepaste bestemmingen. De excursies zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden is wel verplicht.

Algemeen
De excursies vangen tussen 08u30 en 09u00 aan. Een en ander is afhankelijk van locatie. Soms kan er verzamelt worden in Wilnis en/of in Mijdrecht, soms kan je rechtstreeks reizen. Deze informatie staat bij de excursie vermeld. Trek waterdicht schoeisel aan, neem je verrekijker mee en koffie of thee is altijd prettig om bij je te hebben.

IVN DRVU - werkgroep vogels. Excursies

Informatie
De contactpersoon staat vermeld bij het nieuwsbericht op de website en in de plaatselijke media. Ook staat de naam bij de vogelactiviteit in het activiteitenboekje of het activiteitenoverzicht

Euro Birdwatch
In oktober combineert de werkgroep Vogels de activiteit met de Birdwatch telling: een internationaal evenement om aandacht te vragen voor (trek)vogels. De tijden zijn dan aangepast en ook de vorm is iets anders dan gebruikelijk.

Naar Werkgroep Vogels