De Ronde Venen & Uithoorn
(Moes)tuinen
Op
zaterdag31aug201909:00

Open dag en werkochtend NME-tuin

 


Op zaterdag 31 augustus is de 15ste Open dag en werkochtend van de
NME-tuin van het seizoen 2019. Je bent welkom van 09:00-12.00 uur.

De NME-tuin is een thema-tuin en natuurvriendelijk ingericht. Op de open dagen en werkochtenden wordt de tuin ook op die manier door vrijwilligers onderhouden.

Een bezoek aan de tuin geeft je inzicht in het natuurvriendelijk inrichten en onderhouden van een tuin. Maak kennis met o.a. gebruikplanten en kruiden, een 'bos' met onderbegroeiing, een vijver met moeras, een bessen-pluktuin, een dijktalud, vlinderplanten en een geurcirkel.

Een goede plek dus om ideeën op te doen en vragen te stellen aan de vrijwilligers. Als je jouw bezoek bij onderstaand contactpersoon aanmeldt, ben je zeker van goed advies. Dan is er altijd iemand die je te woord kan staan. 

Tuin-vrijwilliger worden
Een groep van 25 vrijwilligers waaronder een groot aantal vrijwilligers van IVN De Ronde Venen & Uithoorn onderhoudt de tuin en beantwoordt jouw vragen. Wil je zelf ook meewerken en direct ervaring opdoen met natuurvriendelijk tuinieren, bezoek dan ook de tuin tijdens de werkochtenden. Als tuin-vrijwilliger leer je van eerste IVN-hand allerlei tips en trucs.

Informatie
Ga voor uitgebreide informatie over de tuin, tuin thema-folders naar Werkgroep NME tuin

 

Algemene informatie

IVN DRVU - Werkgroep NME-tuin
NME-tuin Wilnis
zaterdag 31 augustus 2019 - 09:00 tot 12:00
Locatie: 
NME centrum de Woudreus
Pieter Joostenlaan 28a
3648 EB Wilnis
Nederland
Google Maps image