De Ronde Venen & Uithoorn
Landschap
Op
zaterdag16nov201909:30

IVN Winterwandelen

Op zaterdag 16 november is de 5e IVN Winterwandeling van het seizoen 2019, van 09:30-12:30 uur. Een ontspannen wandeling met soms een pittig accent, volgens een uitgestippelde route. Verzamelen bij onderstaande locatie. 

Waar gaan we heen?

Winterwandelen

Deze route loopt ruim een kilometer over een wandelpad door weilanden van Staatsbosbeheer. De rest van de wandeling gaat over vrij stille wegen langs de Kromme Mijdrecht en de Bovendijk. Naamgever van de route is boerderij Bethlehem. Dit is een T-huis boerderij, met het woonhuis dwars op de stallen. Boerderij Bethlehem is eigendom van de zorgorganisatie "Reinaerde". U vindt er een theehuis en een natuurkampeerterrein.

 

Betlehemroute

Met de Winterwandeling leer je jouw eigen omgeving kennen en je krijgt meer aandacht voor het plaatselijke landschap. Ook heeft deze wandeling een thema over natuur of cultuur. De IVN-natuurgids vertelt tijdens de koffiepauze iets over dit thema. 

Informatie
Stel je vragen aan onderstaand contactpersoon. Kijk zelf voor meer informatie, een impressie over de wandeling en het schema voor 2018
bij Andere activiteiten.

Algemene informatie

IVN DRVU - Column Natuur Dicht Bij Huis
IVN DRVU - Winter Natuurwandeling
zaterdag 16 november 2019 - 09:30 tot 12:30
Locatie: 
P Algemene Begraafplaats
Ringdijk 4
3648 EB Wilnis
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: geen. Aanmelden: niet nodig

Contactpersoon: 
Google Maps image