De Oude Landgraaf
Kind & Natuur
Op
zondag24apr202210:00

Lentekabouterpad

24 april 2022

Kom feestvieren en speuren met kabouters! 

lentekabouterpad met IVN Wormdalkids!

Het is volop lente en de kabouters vieren het lentefeest. De natuur is versierd met bloemen en de beestjes zijn uitgenodigd. Maar waar zijn alle bloemen en beestjes? Wat hoor ik daar ritselen? Wat fluit daar in de struiken? Wij gaan op zoek naar tekenen van het voorjaar en de kabouters helpen ons daarbij. Heb je zin om mee te doen?

Ben je tussen de 2 en 6 jaar en vind je het leuk om buiten te zijn en meer te ontdekken? Dan ben je bij de Wormdal (scharrel)kids op de juiste plek! Op zondag 24 april a.s. ben je welkom vanaf 10 uur in het IVN-gebouw van de Oude Landgraaf aan de Puddelerweg 59 te Landgraaf

Je kunt met het kabouterpad starten tussen 10 en 12 uur. Om uiterlijk 14 uur ben je dan weer terug. Ben je tussen de 2 en 6 jaar dan kun je samen met je (groot)ouders aan de hand van kabouters de natuur verkennen. Onze gidsen hebben een korte route van een á twee uur uitgezet met gevarieerde opdrachten die je samen met je (groot)ouders zelfstandig kunt lopen. Bij terugkomst in het IVN-gebouw kun je je verzamelde materiaal goed bekijken onder een stevige loep en ontvang je wat lekkers. 

Opgeven kan tot vrijdagavond 22 april a.s.. Mocht er iets veranderen dan kunnen we je dat ook nog vertellen. 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk heel welkom. Opgeven doe je via het e-mailadres van Bianca Beckers: bianca.beckers@hetnet.nl. Ook voor vragen kun je bij haar terecht per mail/telefonisch (tel.: 06-47920720).

We zien je graag bij het Kabouterpad!

lentekabouterpadIVN Wormdalkids is een initiatief van IVN De Oude Landgraaf, IVN Kerkrade en IVN Ubach over Worms om kinderen de seizoenen buiten te laten leren kennen op een avontuurlijke en interessante manier.

Algemene informatie

zondag 24 april 2022 - 10:00