De Oude IJsselstreek
Bloemen & Planten
vrijdag24feb2017

Plantennetwerk gaat weer beginnen, het groeiseizoen staat voor de deur!

Startbijeenkomst Plantennetwerk op dinsdagavond 7 maart om 20.00 uur in wijkgebouw 'de Daele', Stevinlaan 9 in Doetinchem

Na een winterslaap gaat ons Plantennetwerk weer beginnen.

IVN De Oude IJsselstreek - PlantennetwerkVorig jaar zijn er bijna 400 soorten op naam gebracht in natuurpark Overstegen. Aanbevelingen over het beheer van het park zijn al met de gemeente Doetinchem en het Waterschap besproken.

Van de gemeente krijgen we alle steun. De gemeente wil graag alle gegevens over het park registreren in de Nederlandse Databank. Een stagiaire van de groenopleiding in Apeldoorn gaat dat voor ons doen. Een nieuw rapport over het park zal over enige tijd naar buiten worden gebracht. Onze arbeid is dus niet voor niets!

Op dinsdagavond 7 maart bent u van harte welkom in wijkcentrum 'de Daele' aan de Stevinlaan 9 in Doetinchem om het jaar 2017 in te luiden. De klokken worden gelijk gezet, de nieuwste vondsten over de plantengemeenschappen in het park bekend gemaakt.
En er zijn dia ‘s!

Diegenen die vorig jaar niet mee deden, maar dat alsnog willen doen, zijn welkom voor een introductie.  Misschien heeft u een ander plan op plantengebied? We horen het graag!

We zijn een netwerk, dus er is ruimte voor allerlei initiatief - als het maar over de wilde flora gaat.

Inlichtingen : voorzitter@doetinchem.knnv.nl
Foto's: Wilma Faber