De Oude IJsselstreek
Overig
dinsdag19mrt2019

Impressie van de Algemene Leden Vergadering 2019

Op zaterdag 16 maart jl., om 10.00 uur, werd de algemene ledenvergadering geopend door voorzitter Gerard van der Kamp in 'de Ruumte' in Halle. De ALV is bezocht door 28 leden en 2 donateurs. Tijdens de vergadering vond ik het prettig dat het bestuur alle punten via woord én beeld letterlijk in beeld bracht. Puntsgewijs zijn de agendapunten doorlopen. Hieronder staan enkele 'persoonlijke' punten uitgelicht.

IVN De Oude IJsselstreek - ALVRiet Buurman, 25 jaar lid en gids in de regiowerkgroep de Liemers is gehuldigd, zij ontving de IVN- jubileumspeld en een feestelijk pakket met streekproducten. Riet gidst in de Loowaard en de Jezuïtenwaay. De regiowerkgroep is lovend over Riet en noemt haar een topper!

 

IVN De Oude IJsselstreek - ALVOok Gertrud Mulders, aftredend bestuurslid, krijgt als dank voor haar inzet als secretaris en ledenadministrateur een feestelijk cadeau. Deze rol heeft zij 6 jaar lang met veel plezier vervuld.

 

En ja, dan mag je ineens opstaan om jezelf voor te stellen, omdat ik de opvolgster van Gertrud word. Mijn naam is Ellis Breukelaar, 47 jaar oud, actief lid van IVN De Oude IJsselstreek afdeling 'Strang en Iessel' . En nu dus ook secretaris en ledenadministrateur. Met veel plezier ga ik aan de slag in deze functie!

Om 11.12 uur werd de vergadering gesloten. Na het officiële gedeelte kon er gekozen worden uit twee activiteiten.Een buitenactiviteit, een wandeling op Landgoed ’t Veld met quizvragen o.l.v. Wim van den Brink. De binnenactiviteit bestond uit een lezing over uilen door Marjon van Drongelen en een lezing over de das van Peter van Nistelrooij.

Onder het genot van een heerlijke kom mosterd- of groentensoep met een broodje was het genoeglijk nazitten. Regiowerkgroep Graafschap, dank voor het mooie programma en de goede zorgen.

 

Tekst: Ellis Breukelaar
Foto's: Janrein van Oostrum