De Oude IJsselstreek
Slootjesdagen
Op
zondag13jun202114:00

Yes, IVN Slootjesdag in Breedenbroek - aanmelden verplicht!

Het is verplicht je aan te melden voor deze activiteit. Ook vragen wij om met maximaal één begeleider per gezin of groep te komen. Je kunt je natuurlijk ook laten wegbrengen en ophalen!

De Slootjesdagen vallen in de categorie scharrelkids- en jongerenactiviteiten. Deze activiteiten zijn  in principe toegestaan voor kinderen tot en met 17 jaar en hun begeleiders. Begeleiders van kinderactiviteiten houden altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen.

Kom jij ook naar de Slootjesdag in Breedenbroek? Leuk!

Meld je aan via het aanmeldformulier!

In verband met het coronavirus hebben we een aantal spelregels voor deelname aan onze activiteiten nog even op een rijtje gezet. Veel plezier!

Spelregels deelname aan IVN-activiteiten in coronatijd

Een leuke, leerzame en spannende activiteit voor kinderen, georganiseerd door regiowerkgroep 'Rondom Strang & Iessel'. Wat leeft er allemaal in het water? Dan kun je bijvoorbeeld terecht in Breedenbroek. Je mag maximaal één begeleider meenemen. Maar je mag je ook laten wegbrengen en ophalen. Met schepnetjes en emmers gaan we proberen om enkele waterdiertjes te vangen. Je mag natuurlijk ook je eigen schepnetje meebrengen. Daarna gaan we kijken of we er, met behulp van zoekkaarten, achter kunnen komen wat voor diertjes we gevangen hebben. En met een vergrootglas kun je ze nog beter zien!  

Tijdens de activiteit is er de mogelijkheid voor een consumptie op eigen kosten. Laarzen aanbevolen!

Meer info bij: Johan Westerveld, tel. 0315 - 617 576

Algemene informatie

zondag 13 juni 2021 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
bij de drasplas van ‘De Küper’
Luimesweg 12a
7084 AS Breedenbroek
Nederland
Extra Informatie: 

Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden. Een vrije gift is altijd welkom!
Consumpties zijn voor eigen rekening.
Laarzen aanbevolen!

Contactpersoon: 
Google Maps image