De Oude IJsselstreek
Overig
Op
zaterdag01apr201713:30

VOLGEBOEKT! Natuur Actief op locatie!

Speuren naar het verleden

Speuren naar het verleden bij zandwinning
 


Bezoekers van Natuur Actief worden uitgenodigd voor een excursie, als vervolg op de thema-avond van september vorig jaar. We gaan zoeken naar stenen, fossielen en botten bij de zandwinning Azewijnse Broek. Trek oude kleren aan en breng een emmer en een hamer mee. Opgave via het aanmeldformulier op onze website. Maximum aantal deelnemers 25 personen (volwassenen).

LET OP: Activiteit is volgeboekt. Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst, mocht er een afmelding komen, dan krijg je per e-mail bericht. Geen bericht, dan komt er ook geen plek vrij!

-----------------------------------------------------------------------
Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief op een dinsdag een leuke avond voor natuurliefhebbers. Onze activiteiten gaan het gehele jaar door en worden vooral gehouden in Hotel-Restaurant Ruimzicht te Zeddam. Enkele activiteiten vinden plaats op locatie met gecombineerde excursie, zoals vandaag bij Min40Celsius. U bent bij Natuur Actief van harte welkom, ook als u géén lid bent van het IVN!

Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

zaterdag 1 april 2017 - 13:30 tot 16:00
Geen grap!
Locatie: 
Bezoekerscentrum Min40Celsius
Hoofdstraat 14
7076 BB Varsselder
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 6,00 p.p.

Activiteit voor volwassenen. Opgave via aanmeldformulier verplicht i.v.m. maximum aantal deelnemers.

Contactpersoon: 
Google Maps image