De Oude IJsselstreek
Overig
Op
zaterdag14jan201713:30

Nieuwjaarsbijeenkomst

voor leden en donateurs van IVN en KNNV

Ook in 2017 beginnen wij het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsbijeenkomst voor onze leden en donateurs. Het afgelopen jaar heeft voor een groot deel in het teken gestaan van samenwerking met KNNV afdeling regio Doetinchem. Wij willen hier graag een vervolg aan geven door ook de leden en donateurs van de KNNV afdeling uit te nodigen voor deze gezellige bijeenkomst!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de regiowerkgroep Rondom Strang en Iessel.

Na de ontvangst door het bestuur kunt u een keuze maken: een wandeling door het Idinkbos óf een boeiende lezing door Frans Witjes.
De wandelaars raden wij aangepast schoeisel aan.

 

Ongetwijfeld heeft u onze oproep gelezen voor tweedehands (natuur)boeken. Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst kunnen leden en donateurs de gebruikte boeken kopen, voor een aantrekkelijke prijs. Advies: neem uw portemonnee mee, pinnen is niet mogelijk!

Zo leveren al die uitgelezen boeken een leuk extraatje voor onze IVN-afdeling op.

De middag wordt vanaf 16.30 uur afgesloten met soep en brood.

IVN- én KNNV-leden, donateurs en introducés worden van harte uitgenodigd.

De toegang voor alle leden en donateurs is gratis. Consumpties (koffie/thee bij aanvang, een consumptie na de wandeling en soep met brood) zijn voor rekening van het bestuur.
Introducés betalen € 10,-.

In verband met de horeca is opgave van te voren dringend gewenst. U wordt verzocht zich op te geven via het aanmeldformulier op onze website - dit kan tot uiterlijk 12 januari 2017

Bellen kan ook: tel. 0315 - 346 688.

De besturen van zowel IVN De Oude IJsselstreek als KNNV afdeling regio Doetinchem nodigen u van harte uit. Tot ziens op zaterdag 14 januari a.s.!

-------------------------------------------------------------------------

Graag doen wij een oproep aan een ieder die zijn boekenkast eens flink op wil ruimen.

Vrienden, familie, kennissen... spoor deze ook eens aan te kijken in de kast naar dubbele of wellicht niet langer gebruikte, overbodige boeken.

Alle boeken die een relatie hebben met natuur of natuurbeleving zijn welkom.

Heeft u boeken over en wilt u deze ter beschikking stellen aan IVN De Oude IJsselstreek? Stuur dan een mail naar de werkgroep PR en Communicatie - pr@ivn-doij.nl

 

 

 

Algemene informatie

zaterdag 14 januari 2017 - 14:00 tot 17:30
Inloop vanaf 13:30 uur.
Locatie: 
koffieboerderij Groot Nibbelink
Nibbelinklaan 12
7065 AH Sinderen
Nederland
Extra Informatie: 

De toegang voor alle leden en donateurs is gratis. Consumpties (koffie/thee bij aanvang, een consumptie na de wandeling en soep met brood) zijn voor rekening van het bestuur.
Introducés betalen € 10,-.

Google Maps image