De Oude IJsselstreek
Overig
Op
dinsdag17nov202019:30

Natuur Actief special = GEANNULEERD !!

Zin in een leuke, informatieve avond over de natuur? Kom dan naar een Natuur Actief avond!

Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief op een dinsdag een leuke avond voor natuurliefhebbers. Onze activiteiten gaan het gehele jaar door en werden vooral gehouden in Zeddam of Loerbeek. De locatie voor 17 november is ergens op locatie in de streek, u hoort snel meer! U bent bij Natuur Actief van harte welkom, ook als u géén lid bent van het IVN!

Op deze avond zou een avondvullende speciale special van Natuur Actief plaatsvinden in Schouwburg Amphion te Doetinchem. Vanwege de coronacrisis en de daarbij horende onzekerheden heeft het team van Natuur Actief besloten om deze special niet door te laten gaan en te verplaatsen naar eind 2021.

Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op https://www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

dinsdag 17 november 2020 - 19:30 tot 22:00
Inloop vanaf 19:00 uur. Aanvang avond om 19:30 uur. Parkeren kan in de parkeergarage onder de schouwburg of in de parkeergarage van de MediaMarkt.
Locatie: 
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € x,xx p.p.

Contactpersoon: 
Google Maps image