De Oude IJsselstreek
Overig
Op
dinsdag21mei201919:30

Natuur Actief op locatie (VOLGEBOEKT)

bij Wildpark Anholter Schweiz!

Twee jaar geleden beleefden wij een bijzondere editie op locatie en waren we te gast bij Biotop Wildpark Anholter Schweiz! Dit wildpark ligt net over de grens bij Gendringen en huisvest een groot aantal europese zoogdieren. In samenwerking met het park hebben wij besloten om ook in 2019 weer een bijzondere avond te organiseren in het natuurpark!

Op deze unieke avond krijgen wij een kijkje achter de schermen van het park. Tijdens een rondleiding van 1 tot 1,5 uur gaan we langs diverse roofdieren (vos, wolf, das, marters, lynx) en krijgen we uitleg van de dierenverzorgers over het park en de dieren die er leven. Aansluitend verzorgt Natuur Actief een binnenprogramma met een lezing over de Wolf in Nederland (Stichting ARK) en een aantal vaste rubrieken van Natuur Actief.

Schrijf je vandaag vast in voor deze unieke avond (VOLGEBOEKT, INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!). Er is voor maximaal 80 personen plaats. Voor deze avond geldt een aangepaste entreeprijs van €8,50 (incl. koffie en thee, meer info zie onder).

NA - Anholter Schweiz-----------------------------------------------------------------------
Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

dinsdag 21 mei 2019 - 19:30 tot 22:00
Locatie: 
Biotopwildpark Anholter Schweiz
Pferdehorsterstr. 1
46419 Isselburg
Duitsland
Extra Informatie: 

Kosten: € 8,50 p.p. inclusief koffie/thee en toegang tot park (onder leiding van Natuur Actief!).

- Pinnen is vanaf dit jaar ook mogelijk.
- Natuur Actief vrijkaartjes zijn niet inwisselbaar!
- U dient zelf voor vervoer te zorgen.

Contactpersoon: 
Google Maps image