De Oude IJsselstreek
Overig
Op
dinsdag16mei201719:00

Natuur Actief op locatie (VOLGEBOEKT!)

bij Wildpark Anholter Schweiz!

Dit jaar gaat Natuur Actief internationaal en zijn we te gast bij Biotop Wildpark Anholter Schweiz! Dit wildpark ligt net over de grens bij Gendringen en huisvest een groot aantal europese zoogdieren.

Op deze unieke avond krijgen wij een kijkje achter de schermen van het park. Tijdens een rondleiding van 1,5 uur gaan we langs diverse roofdieren (vos, wolf, das, marters, lynx) en krijgen we uitleg van de dierenverzorgers over het park en de dieren die er leven. Aansluitend verzorgt Natuur Actief een binnenprogramma met lezing en een aantal vaste rubrieken van Natuur Actief.

Schrijf je vandaag vast in voor deze unieke avond. Er is voor maximaal 40 personen plaats. LET OP: Helaas zijn alle 40 plekken inmiddels geboekt en is aanmelden voor de avond niet meer mogelijk. Eventuele aanmeldingen die nog binnenkomen worden op een reservelijst geplaatst. Voor deze avond geldt een aangepaste entreeprijs van €8,50 (incl. koffie en thee).

-----------------------------------------------------------------------
Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief op een dinsdag een leuke avond voor natuurliefhebbers. Onze activiteiten gaan het gehele jaar door en worden vooral gehouden in Hotel-Restaurant Ruimzicht te Zeddam. Enkele activiteiten vinden plaats op locatie met gecombineerde excursie, zoals vandaag bij Min40Celsius. U bent bij Natuur Actief van harte welkom, ook als u géén lid bent van het IVN!

Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

dinsdag 16 mei 2017 - 19:00 tot 22:00
Let op: Anders dan staat aangegeven in de papieren jaarprogramma starten we om 19:00 uur en duurt de avond tot 22:00 uur !
Locatie: 
Biotopwildpark Anholter Schweiz
Pferdehorsterstr. 1
46419 Isselburg
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 8,50 p.p. inclusief koffie/thee en toegang tot park (onder leiding van Natuur Actief!).
- Pinnen is niet mogelijk.
- Natuur Actief vrijkaartjes zijn niet inwisselbaar!

Contactpersoon: 
Google Maps image