De Oude IJsselstreek
Overig
Op
dinsdag19jan202119:30

Natuur Actief (GEANNULEERD)

Zin in een leuke, informatieve avond over de natuur? Kom dan digitaal naar een Natuur Actief avond!

NA - Peter van HelsdingenNatuur Actief gaat digitaal! Wij organiseren op dinsdag 19 januari een digitale bijeenkomst via ZOOM. Op deze avond organiseren wij een interactieve digitale bijeenkomst. Een avond met filmfragmenten en een actief vragenspel waaraan u (het publiek) kan deelnemen. De avond zal volledig in het teken staan van SPINNEN! Peter van Helsdingen (foto rechts), onderzoeker bij Naturalis Biodiversity Center, is onze gastspreker.

Voor deze avond is aanmelden verplicht, het aantal deelnemers aan deze digitale bijeenkomst is beperkt. Inloop digitaal vanaf 19.15 uur, aanvang van de avond om 19.30 uur. De avond duurt tot maximaal 21.00 uur. Na de uitzending zal de presentatie digitaal worden gepubliceerd.
 

Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op https://www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

dinsdag 19 januari 2021 - 19:30 tot 21:00
Digitaal aanmelden op ZOOM vanaf 19:15 uur. Aanvang avond om 19:30 uur.
Contactpersoon: