De Oude IJsselstreek
Overig
Op
dinsdag01okt201920:00

Natuur Actief

Zin in een leuke, informatieve avond over de natuur? Kom dan naar een Natuur Actief avond!

Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief op een dinsdag een leuke avond voor natuurliefhebbers. Onze activiteiten gaan het gehele jaar door en werden vooral gehouden in Hotel-Restaurant Ruimzicht te Zeddam. De locatie voor oktober wordt later bekend gemaakt. U bent bij Natuur Actief van harte welkom, ook als u géén lid bent van het IVN!


Het programma van deze avond kunt u hier vinden in onze uitnodiging. Deze is naar geintereseerden verzonden op 20 september. Ook ontvanten per e-mail? Schrijf je in via natuuractief@ivn-doij.nl.
 

Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op https://www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

dinsdag 1 oktober 2019 - 20:00 tot 22:00
Inloop vanaf 19:40 uur. Aanvang avond om 20:00 uur.
Locatie: 
Partycentrum De Dèèl
Didamseweg 13
Loerbeek
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 3,00 p.p. *)

*) Komt een prominente spreker de Natuur Actief-avond opluisteren? Dan bedraagt de entreeprijs € 7,50. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Contactpersoon: 
Google Maps image