De Oude IJsselstreek
Overig
Op
zaterdag27jul201913:30

10 jaar Natuur Actief!

Jubileum special!

Zin in een leuke, informatieve avond over de natuur? Kom dan naar een Natuur Actief avond!

Meerdere keren in het jaar organiseert Natuur Actief op een dinsdag een leuke avond voor natuurliefhebbers. Onze activiteiten gaan het gehele jaar door en werden vooral gehouden in Hotel-Restaurant Ruimzicht te Zeddam.

In 2019 bestaat Natuur Actief alweer 10 jaar en dat willen wij graag samen met jullie vieren met een speciaal jubileum editie! Hiervoor organiseren wij een gezellige en actieve middag met een gevarieerd programma voor elke natuurliefhebber, jong en oud. Dit doen wij vanuit het Openluchttheater in Engbergen (Gendringen/Voortst).

Wij zijn druk bezig met het programma voor te bereiden. Houdt de website, facebook en uw mail in de gaten voor informatie! Het beloofd een middag te worden voor iedereen dus zegt het voort in uw familie-vriendenkring!

NA lustrum 2-----------------------------------------------------------------------------------

Natuur Actief is een werkgroep van IVN De Oude IJsselstreek met een eigen webpagina. Bent u actief op Facebook? Neem dan eens een kijkje op https://www.facebook.com/NatuurActief.

Bovendien kunt u zich inschrijven via natuuractief@ivn-doij.nl voor onze nieuwsbrief/uitnodiging. U ontvangt dan twee weken voor aanvang van  een Natuur Actief avond een uitnodiging met daarin de onderwerpen. Incidenteel kunt u een extra bericht ontvangen bij een speciale gelegenheid.

Algemene informatie

zaterdag 27 juli 2019 - 13:30 tot 17:00
Volgt.
Locatie: 
Openluchttheater Engbergen
Bosweg 5
7083 AB Voorst
Nederland
Extra Informatie: 

Volgt.

Contactpersoon: 
Google Maps image