De Maasvallei
Bijen
Op
maandag04apr202220:00

Word ook bijenfan!

Lezing over bijen door Gerard Sonnemans in het Natuurpalet

De bij is misschien (nog) niet zo populair als een held op voetbalschoenen of een zangeres met een gouden stem. Maar als je haar beter leert kennen, ontdek je dat de bij een absolute kampioen is. Belangrijker dan welk menselijk idool ook. Niets of niemand brengt zo veel leven, kleur en smaak in de wereld als deze kleine krachtpatser.

En dan hebben we het echt niet alleen over die pot met heerlijke honing. Door haar bijzondere samenwerking met de bloemen vormt de bij een onmisbare schakel in al wat leeft. Gerard Sonnemans - lid van IVN De Maasvallei - schreef er het jeugdboek ‘Handboek voor bijenfans’ over. Het neemt je mee in de fascinerende wereld van de bij.

Op maandag 4 april geeft Gerard Sonnemans een lezing over de wilde bijen en de honingbij, en natuurlijk ook over zijn boek. De lezing begint om 20.00 uur in Het Natuurpalet, De Raetsingel 5, Boxmeer.

De toegang is gratis, voor koffie/thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Heb je belangstelling? Meld je voor deze twee uur durende lezing vóór 2 april aan bij Angeline Aben, tel. 0485-383207, of via de mail:
ivndemaasvallei_educatie@outlook.com

Algemene informatie

maandag 4 april 2022 - 20:00
Locatie: 
Het Natuurpalet
De Raetsingel 5
5831 KC Boxmeer
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image