De Maasvallei
Bomen & Struiken
Op
donderdag07jun201813:30

Wandelen tussen de bomen van het centrum van Boxmeer

Seniorenwandeling i.s.m. KBO

In 2012 hebben we de eerste bomenwandeling in het centrum van Boxmeer gehouden. Er is sindsdien al weer veel veranderd. Mooie en karakteristieke bomen zijn helaas verdwenen en  nieuwe bomen zijn aangeplant. Dit zal altijd in beweging blijven: bomen kunnen omwaaien, te oud worden en aanwonenden kunnen klagen over afvallende takken, etc. Maar zeker ook:  straten worden heringericht en daarmee ook vaak de beplanting aangepast. En ook daar heeft iedereen weer een eigen mening over. Tijdens deze seniorenwandeling passeren we de meeste bomen in het centrum van Boxmeer. IVN-gidsen vertellen U er zoveel over dat u straks, als u door het winkelcentrum loopt, niet alleen oog heeft voor de etalages, maar zeker ook voor de bomen die U passeert.

Is uw belangstelling gewekt of vindt u bomen maar niks? Laat U dan overtuigen op de (2 uur durende) wandeling, georganiseerd door IVN en KBO, op donderdag 7 juni a.s. We vertrekken om 13.30 uur bij de ingang van De Weyer. We lopen uitsluitend over verharde paden en trottoirs met minimale obstakels en maken de wandeling daarmee rolstoelvriendelijk (Regelt u wel zélf duwkracht?)

Na afloop gezellig nakletsen bij een kopje koffie/thee, aangeboden door KBO Boxmeer. Voor meer informatie: Juul de Bont, tel. 0478-631800, of Piet Schoenmakers, tel. 0485-520876.

Algemene informatie

donderdag 7 juni 2018 - 13:30
Locatie: 
De Weijer
Raetsingel 1
Boxmeer
Nederland
Google Maps image