De Maasvallei
Kind & Natuur
Op
zondag25aug201913:00

Gezinswandeling met leuke opdrachten

Op het einde van de schoolvakantie een middag  de buitenlucht in

Helaas is de gezinswandeling, vanwege het geringe aantal aanmeldingen, geannuleerd.
 

_______________________________________________________________________________

Dit is een wandeling voor het hele gezin, ook voor oma’s en opa’s. Op het einde van de schoolvakantie een lekker actieve wandeling door de Staatsbossen van Sint Anthonis.

De routebordjes wijzen jullie de weg. Op de bordjes staan vragen. De antwoorden op de vragen vul je in op een formulier. Verder kom je op de route gidsen van IVN de Maasvallei tegen die jullie opdrachten geven. Welke opdrachten dat zijn is nog een verrassing. Halverwege de route staat de IVN kraam waar je even wat limonade kunt drinken. Op het einde van de route lever je het formulier in en worden de antwoorden doorgenomen. De drie gezinnen die de meeste vragen goed hebben beantwoord krijgen een leuk presentje thuis gestuurd.

Je moet je voor de wandeling per mail aanmelden. De starttijden liggen tussen 13.00 uur en 14.30 uur. Je mag ook met meerdere gezinnen samen lopen. Je krijgt na aanmelding een mail hoe laat precies je starttijd is. De kosten van de wandeling kun je ter plekke voldoen (€ 2,50 per persoon voor niet IVN leden, € 1,00 voor IVN leden - limonade inbegrepen).

Op het einde van de schoolvakantie een middag  de buitenlucht in met leuke en leerzame natuuropdrachtjes. Doe mee en meld je aan.

Verdere informatie:
Vertrekplaats: Parkeerterrein van restaurant de Heksenboom in Sint Anthonis
Vertrektijden: Vanaf 13.00u tot 14.30u op volgorde van aanmelding
Lengte van de route: 2½ km
Info en opgave: marjosimons11@gmail.com, tel. 0485-362328.

Algemene informatie

zondag 25 augustus 2019 - 13:00 tot 14:30
Locatie: 
De Heksenboom
Bosweg 40
5845 EB Sint Anthonis
Nederland
Google Maps image