Film: Onder het maaiveld

IVN De Maasdorpen organiseert samen met Bioscoop De Nieuwe Scene in Venlo op woensdagavond 19 april a.s. de vertoning  van de film:

 ‘Onder het maaiveld’

EMS films, de makers van natuurfilms  ‘De nieuwe stad’ en ‘De nieuwe wildernis’ gingen  ondergronds en komen  in maart met een nieuwe film: ‘Onder het maaiveld’.
De film over een uiterst actueel thema laat de fascinerende wereld direct onder onze voeten zien en toont het grote belang van een gezonde bodem.

De film ‘Onder Het Maaiveld’ maakt het ongeziene gezien. De film inspireert en verwondert en geeft een kijkje in de bodem.

Scenario                 : Koos van der Wilt en Ignas van Schaick
In première op        : 02-03-2023
Genre                     : Natuurfilm
Jaar                        : 2023
Speelduur               : 80 minuten
Regisseur                : Mark Verkerk
Acteurs                   : Marc van Will, Arigje Breevaart en John de Mol

Bekijk nu alvast de trailer

Naast de wereld boven de grond bevolkt door planten, insecten en vogels, maar vooral door mensen, bevindt zich nog een wereld: een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen. Het bestaan van die wereld zal niemand verrassen, maar dat al het leven in die microkosmos druk met elkaar communiceert is verbazingwekkend. Er zitten meer levende wezens in één theelepel gezonde grond dan er mensen op aarde zijn. De film ‘Onder het maaiveld’ laat zien wat er in het groot moet gebeuren door te focussen op de wereld om ons heen en de fascinerende wereld direct onder onze voeten.

Voor meer informatie zie ook de website: https://onder-het-maaiveld.nl

Kaartjes:

Voor leden van IVN de Maasdorpen geldt een gereduceerd tarief van € 7,50.  De reguliere prijs van € 9,50 geldt voor alle andere geïnteresseerden.

Kaartjes zijn te reserveren op de website van Filmtheater De Nieuwe Scene https://www.nieuwescene.nl/movies/2209/17/nieuwe_boeren_onder_het_maaiveld. IVN

  • Kosten: Leden van IVN de Maasdorpen € 7,50.  De reguliere prijs van € 9,50 geldt voor alle andere geïnteresseerden.
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina