De Maasdorpen
Beleid & Organisatie
Op
vrijdag07apr201720:00

Ledenavond

Ledenavond ~vrijdag 7 april ~ 20.00 uur  in t Zoemhukske

Beste leden,

Namens het bestuur nodig ik u uit voor onze ledenavond op vrijdagavond 7 april 2017. De avond is in eerste instantie bedoeld voor alle leden van onze afdeling, maar ook niet-leden met belangstelling voor het IVN zijn van harte welkom.
Doel van de avond is om elkaar en de vereniging beter te leren kennen. Onder het genot van een gratis hapje en drankje, is er volop gelegenheid om te zien en te horen wat er binnen de vereniging speelt. Maar ook wil het bestuur graag horen wat er onder de leden leeft.
Behalve de leden van de werkgroepen, zijn er binnen de vereniging ook mensen die individueel of met een klein groepje, in en met de natuur bezig zijn. Wilt u dit delen met de andere leden, dan is daar op deze avond gelegenheid voor. Als u mij mailt wat u wilt laten zien of vertellen, dan houd ik hier rekening mee met de planning.
Er is verder volop gelegenheid om vragen te stellen en wensen of ideeën kenbaar te maken. Misschien heeft u een leuk idee voor een activiteit of ontstaat die avond wel een nieuwe werkgroep.
In verband met de catering, willen we graag vóór 3 april 2017 horen of u komt en met hoeveel mensen.  U kunt zich opgeven door middel van een e-mail naar cora@bourgonjon.nl 
We hopen u die avond welkom te mogen heten.

Cora Oostendorp

Algemene informatie

vrijdag 7 april 2017 - 20:00 tot 23:00
Locatie: 
't Zoemhukske
Kasteellaan 3
Horst
Nederland
Extra Informatie: 

Even voor 3 april aanmelden vanwege catering.
.

Contactpersoon: 
Google Maps image