De Grutto Wijhe-Olst
Bloemen & Planten
Op
zaterdag01jul201714:00

“Jan Veerman rondleiding”

Historische Vereniging & Heemtuin “Veermans Hof IJsselflora”

In de geest van Jan Veerman, die voor zowel de Historische Vereniging Wijhe als heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” zeer belangrijk is geweest, is een gezamenlijke activiteit georganiseerd. Het stelt u in de gelegenheid om met beide verenigingen kennis te maken. We beginnen met een rondleiding door de heemtuin (duur 45 min.), verzorgd door het IVN “de Grutto” Wijhe-Olst. Deze tuin werd in 1971 ontworpen en aangelegd door Jan Veerman.

Aansluitend is een wandeling georganiseerd door de Historische Vereniging Wijhe door een gedeelte van het dorp, waar u getrakteerd wordt op allerlei historische wetenswaardigheden. Deze wandeling duurt één uur.

Start en einde is bij de heemtuin “Veermans Hof IJsselflora” aan De Bongerd te Wijhe (tussen de Jozefschool en het Weijtendaal). De activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli vanaf 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrije gift wordt gewaardeerd.

Meer informatie kan aangevraagd worden bij Marina Menger: mengermha@hotmail.com / 06-18400782 of Annet van der Veen: heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl / 0570-523937.

Algemene informatie

zaterdag 1 juli 2017 - 14:00
Locatie: 
Veermans Hof IJsselflora
De Bongerd
Wijhe
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image