De Vleugelnoot

Tot 2015 verscheen ons papieren contactblad De Vleugelnoot 4 keer per jaar. In 2016 zijn we gestart met een digitale nieuwsbrief. Onze digitale nieuwsbrieven zijn hieronder terug te bekijken:

Aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Je hoeft daarvoor geen lid of donateur te zijn.  Onze leden en donateurs ontvangen de nieuwsbrief automatisch.

Facebook

Via deze website en onze Facebookpagina (www.facebook.com/ivndebilt) blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging en de activiteiten van de verschillende werkgroepen.

Vacature redacteur

De Werkgroep Communicatie is op zoek naar een redacteur voor onze nieuwe nieuwsbrief.  Er is al een nieuwe redactie die bestaat uit enkele vaste auteurs en een vormgever die de nieuwe nieuwsbrief ook technisch in elkaar zet. De redacteur verzamelt en bewerkt de binnengekomen kopij en kan de functie zelf verder uitbouwen. De functie kan ook op afstand worden verricht. Geïnteresseerd? En wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar: communicatie@ivndebilt.nl.