De Bilt e.o.
Kind & Natuur
Op
woensdag14nov201814:30

Hutten bouwen

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt.
Hutten bouwen, wie vindt dat niet prachtig. Maar hoe bouw je nu een hut waar je in kunt overleven als het regent en ook nog koud is? Deze middag leer je alles over het bouwen van een hut met natuurlijke materialen die je kunt vinden in het bos. Maar we richten ons ook op wat nu een geschikte plek is om de hut te bouwen. En hoe krijg je een hut waterdicht als je geen zeil hebt om te gebruiken? We zijn deze middag lekker de hele tijd buiten actief bezig.
Opgeven kan alleen per email o.v.v.: Naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent. Dit kan tot en met zaterdag 10 november naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com. U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

Leeftijd: 6 t/m 10 jaar

Prijs:   €3,50 per kind; met U-pas of juniorbeschermerspas:  €2,50 per kind

Opgeven kan alleen per email o.v.v.: naam en geboortedatum kind en een telefoonnummer waar u tijdens de activiteit bereikbaar bent. Dit kan tot en met zaterdag 10 november naar kindernatuuractiviteiten@gmail.com.
U kunt maximaal drie kinderen opgeven.

Algemene informatie

woensdag 14 november 2018 - 14:30 tot 16:30
Locatie: 
Paviljoen Beerschoten
Holle Bilt 6
De Bilt
Nederland
Google Maps image